ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΑΣΦΑΛΗ - ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΠΕ

Ανάγκη πραγματοποίησης δεύτερης φάσης αποσπάσεων άμεσα!!!!

 

Ο κλάδος μας αγωνίστηκε και συνεχίζει να μάχεται για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας. Ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου αυτού είναι και η πραγματοποίηση των υπηρεσιακών μεταβολών δηλαδή μεταθέσεων, αποσπάσεων και φυσικά διορισμών έγκαιρα.

Φέτος λόγω των πολιτικών εξελίξεων, οι αποσπάσεις καθυστέρησαν και πραγματοποιήθηκαν από το ΚΥΣΠΕ την 1η του Αυγούστου. Για να επιτευχθεί όμως και αυτό, όπως έγραψα, χρειάστηκε η συμβολή όλων μας και φυσικά των εργαζομένων στην υπηρεσία του Υπουργείου.

Στη συνέχεια άνοιξε το σύστημα για ενστάσεις - ανακλήσεις και όχι για υποβολή αιτήσεων για Β' φάση αποσπάσεων.

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που ζητούν επανεξέταση ή σε όποιους στην πορεία προέκυψε η ανάγκη απόσπασης δεν τους δίνεται η δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης!

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι λόγοι (υγείας, οικογενειακοί και άλλοι) που επιβάλλουν την ικανοποίηση των αιτήσεων τους είναι σοβαροί!

Ώς Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να προβεί στο άνοιγμα του συστήματος για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης έτσι ώστε το ΚΥΣΠΕ να συνεδριάσει και να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση και της Β' φάσης αποσπάσεων έγκαιρα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Αυτό θα συμβάλει πάνω απ' όλα στην καλύτερη λειτουργία του Σχολείου και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα των συναδέλφων που χρόνια τώρα δίνουν τον εαυτό τους στις εσχατιές της πατρίδας μας μακριά από το σπίτι τους και τις οικογένειές τους!

Νίκος Φασφαλής

                                                                                                                                            Αιρετός ΚΥΣΠΕ

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click