Πίνακες οργανικών κενών των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60 ,ΠΕ11, ΠΕ06 Γενικής και ΠΕ70, ΠΕ60 & ΠΕ11 Ειδικής Αγωγής,

ανά περιοχή, μετά την οριστικοποίηση μεταθέσεων

                                                                                             

 

         Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θέλοντας να διευκολύνει τους χιλιάδες συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, που αγωνιούν για τις υπηρεσιακές μεταβολές, οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στον οικογενειακό και ατομικό τους προγραμματισμό, επεξεργάστηκε όσα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα και παρουσιάζει τους πίνακες με τα οργανικά κενά σε όλες τις περιοχές της Χώρας, για όλους τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11, ΠΕ06 Γενικής και ΠΕ70, ΠΕ60 & ΠΕ11 Ειδικής Αγωγής. Ταυτόχρονα διερευνά τη δυνατότητα να πράξει το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους κλάδους εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η έλλειψη Αιρετών, μετά από 100 χρόνια, από τα υπηρεσιακά συμβούλια, για την οποία ευθύνεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία «εξυπηρετήθηκε» στον στόχο της για Συμβούλια χωρίς Αιρετούς εκπροσώπους και από την ανεπίγνωστη πλειοψηφία του ΔΣ της ΔΟΕ και τις τραγικά αδιέξοδες ενέργειές της, δημιουργεί ένα προβληματικό τοπίο στην εκπαίδευση, δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση της εκπαίδευσης να λειτουργεί χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και αφήνει τους εκπαιδευτικούς αβοήθητους.

Το κενό αυτό, παρά τις θριαμβολογίες των ανεπίγνωστων, για δήθεν μεγαλειώδεις νίκες οι οποίες είχαν ως «παράπλευρη απώλεια» έναν θεσμό με 100 χρόνια ιστορίας, δυστυχώς όσο και αν προσπαθούμε όλοι, δεν μπορεί να καλυφθεί επαρκώς. Χρειάζονται γενναίες πρωτοβουλίες και υπερβάσεις από όλους, οι οποίες αυτή τη στιγμή φαίνεται αδύνατο να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, καθώς αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των ανεπίγνωστων ενεργειών είναι αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στα «απόνερα» των πράξεων τους.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ υπολόγισε τα αρχικά οργανικά κενά των παρακάτω πινάκων, που δόθηκαν για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής, σύμφωνα με τους πίνακες που ανακοίνωσε ο τέως Αιρετός ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής. Για ενδεχόμενα λάθη ή παραλείψεις ζητάμε, προκαταβολικά, την κατανόηση όλων.

Στη Γενική Αγωγή από τις 3.276 αιτήσεις μεταθέσεων ικανοποιήθηκαν οι 2.147 (ποσοστό 65,54%), ενώ στην Ειδική αγωγή από τις 137 αιτήσεις ικανοποιήθηκαν οι 83 (ποσοστό 60,58%).

Το εκπαιδευτικό τοπίο, σε Πανελλαδικό επίπεδο, μετά και την ανακοινοποίηση των μεταθέσεων, διαμορφώνεται ως εξής:

 

Πατήστε στο σύνδεσμο

 https://drive.google.com/file/d/1g-qRfsx7-hpNrwbtAhazPIxGN13k0GLF/view?usp=sharing

 

 

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click