20 Δεκεμβρίου 2015

Οι αγώνες δικαιώνονται!

Μετά από νέα σκληρή διαπραγμάτευση(!) με την Τρόικα η Κυβέρνηση δίνει αυξήσεις στα δικά της παιδιά!!

               

                Την ώρα που το αριστερό νεομνημονιακό μισθολόγιο μοιράζει φτώχεια στους δημοσίους υπαλλήλους, όπως αποδεικνύεται με στοιχεία πια, τώρα που η προπαγάνδα των δήθεν αυξήσεων δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν, οι Τριτομνημονιακοί ανάλγητοι συγκυβερνήτες (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) μοιράζουν χρήμα σε κολλητούς, σε παρατρεχάμενους γραφείων, σε διαδρομιστές, σε αποτυχόντες πολιτευτές, σε "αχθοφόρους" κομματικών τσαντών και σε κάθε λογής πρώην "επαναστάτες" της κακιάς ώρας.

                Επιτέλους ο αγώνας δικαιώνεται για κάποιους λίγους!! Από το "Κίνημα Δεν πληρώνω" περάσαμε στο "Κίνημα Τα σκάω κανονικά όπου γουστάρω"!! Τα οράματα και οι αξίες της αριστεράς βρήκαν ολοκλήρωση στην Κυβέρνηση των σκληρών διαπραγματευτών... Κάποιοι βλέπουν πραγματικά καλύτερες ημέρες!! Γιατί οι άνθρωποι είναι αριστεροί, δεν είναι τίποτα κορόιδα...

                Ακολουθεί μια μικρή απόδειξη:

  • Οι Γενικοί Γραµµατείς Υπουργείων κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της Π.Ε. κατηγορίας, πολλαπλασιαζόµενου του αντίστοιχου βασικού μισθού µε το συντελεστή 1,5. Δηλαδή (2154Χ1.5)+1400 επίδομα θέσης=4631 ευρώ!

  • Οι Αναπληρωτές Γενικοί Γραµµατείς (αυτή και αν είναι θέση! Δεν φτάνει ο Γενικός θέλει και τον αναπληρωτή του!!) και οι Ειδικοί Γραµµατείς Υπουργείων κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της Π.Ε. κατηγορίας, πολλαπλασιαζόµενου του αντίστοιχου βασικού μισθού µε το συντελεστή 1,3. Δηλαδή (2154Χ1.3)+1150 επίδομα θέσης=3950 ευρώ!

  • Οι Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων, και οι Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους, κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας τους, πολλαπλασιαζόµενου του αντίστοιχου βασικού μισθού µε το συντελεστή 1,2. Το ανωτέρω ποσό στρογγυλοποιείται στην πλησιέστερη μονάδα ευρώ. Δηλαδή: (2154Χ1.2) +1000 επίδομα θέσης =3584 ευρώ!

  • Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους, κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας τους, πολλαπλασιαζόµενου του αντίστοιχου βασικού μισθού µε το συντελεστή 1,2. Το ανωτέρω ποσό στρογγυλοποιείται στην πλησιέστερη μονάδα ευρώ. Δηλαδή: (2154Χ1.2) +900 επίδομα θέσης =3484 ευρώ!

  • Οι Διευθυντές των πολιτικών γραφείων των µελών της Κυβέρνησης και των Υφυπουργών κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της Π.Ε. κατηγορίας. Δηλαδή 2154+450 επίδομα θέσης=2604 ευρώ!

                    *Η κατάταξη όλων των παραπάνω στο καταληκτικό ΜΚ γίνεται ανεξάρτητα από ηλικία και χρόνια υπηρεσίας. Επιλέγονται και διορίζονται από την Κυβέρνηση χωρίς κανένα κριτήριο από τον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα!!Το περιβόητο "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς ζει και βασιλεύει τελικά!!

     

    Δημοκρατική Συνεργασία

    Εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click